Tuinsoorten


tuinsoorten , Tuinadvies, tuinaanleg, hovenier, bestrating, tuin ontwerp, tuin onderhoud, hoveniers rotterdam

De stadstuin

Zo veel verschillende tuinsoorten, maar welke tuinsoort zou het beste bij u en uw omgeving passen?  Al die verschillende soorten tuinen. U vindt vast heel veel elementen leuk. Een terras, of misschien wel een zon- en een schaduwterras. Een speel plaats voor de kinderen, maar die vijver dan? Niet zoveel werk alsjeblieft maar wel groen en bloemen. Alle elementen passen lang niet altijd in een tuin. Maar wat past dan het beste bij u?

Daarom hier wat voorbeelden, omdat iedereen anders is.

De combinatie van ruimtelijke effecten, sfeer, functionaliteit en beleving bepalen het karakter van de tuin en dus wat bij u past.

Tweeverdieners met een drukke baan en een kleine stadstuin willen vaak genieten met een glas wijn in hun tuin. In de tuin werken is wel ontspannend maar heel veel tijd is daar meestal niet voor. De tuin is vaak een combinatie van modern, design en een natuurlijke uitstraling.

De planten- en tuinliefhebber kan vaak al genieten van de individuele planten. Veel verschillende plantensoorten en sfeervolle borders. In een engelse, romantische of klassieke tuin voelen zij zich thuis. Veel dieren voelen zich hierin ook goed thuis.

Representatief bij de ingang en onderhoudsvrij is vaak belangrijk bij een bedrijfstuin. De mogelijkheid om bij lekker weer tijdens de lunch te ontspannen in de tuin wordt door werknemers en bezoekers wel gewaardeerd.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!