Tuinadvies op maat


Tuinadvies op maat

Heeft u ook zoveel vragen over uw tuin?
Tuin Innovatie deelt graag kennis en ervaring, als we in uw tuin aan het werk zijn. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken met Michiel van Leeuwen. In zo’n gesprek komen we al pratend, voor- en nadelen afwegend, meestal tot fraaie oplossingen.

Kijk hieronder alvast voor een paar mogelijkheden.

Tuinadvies op maat, tuinaanleg, hovenier, bestrating, tuin ontwerp, tuin onderhoud, hoveniers rotterdam

Tuin advies op maat

ADVIESRAPPORT

U heeft een aantal specialistische tuinvragen en behoefte aan tuinadvies. Niet alleen voor nu maar juist voor de langere termijn. Michiel van Leeuwen komt graag langs om te inventariseren en te adviseren. U bepaalt, in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, samen met hem, het plan van aanpak. Vaak is het fijn om een tuinadvies in d vorm van een overzichtelijke rapportage te hebben. Hier zijn wel kosten mee gemoeid maar die spreken we altijd duidelijk van te voren met u af. Tuin Innovatie tuinspecialisten heeft een netwerk van professionele bedrijven om zich heen verzameld. Zo kan altijd de juiste expertise ingeschakeld worden.

TUINTIPS

Op deze site vindt u een aantal groene weetjes en tuintips. Elke maand komen er nieuwe weetjes en tips bij. Zo ontstaat een database waar u veel antwoorden op uw vragen kunt vinden. Toch nog een vraag? Ga naar de contact pagina en stel ons uw vraag.

SAMEN MET…

U werkt graag in de tuin maar loopt steeds tegen dingen aan waar u geen raad mee weet. Wat is er dan prettiger om samen met de vakman in uw tuin te werken? U krijgt dan gelijk tips en advies. Welke tak snoei ik wanneer? Wat kan ik scheuren en wanneer? Hoe snoei ik snel en efficient een haag, en met welk gereedschap? Spreekt u dit aan? Dan is het samen met … de onderhoudspecialist zeker iets voor u.

KENNISMAKEN

Geen idee wat u met de tuin wilt? Eerst even aftasten?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

[easy_contact_forms fid=1]