Tuin ontwerptekening


Ontwerptekening tuin

 

De tuin ontwerptekening wordt altijd uitgewerkt op schaal. De vaste elementen en grote bomen zijn (deels) ingetekend. De basis wordt opgezet in de computer en kan u een 3D weergave laten zien. Op een print gaat de ontwerper aan het schetsen. Wanneer hij tevreden is wordt dit overgenomen in de computer. De tekening wordt in kleur geprint op A4, A3 of A2. Ook wordt de tekening voorzien van een noord pijl en stempel met bedrijfsnaam, ontwerper, datum en schaal.

tuin ontwerptekening Inventarisatie, Zekerheid en Vertrouwen, Kosten, Visie en Verantwoordelijkheid, kennismakingsgesprek, Tuin innovatie, Beplanting, Tuinadvies, tuinonderhoud, tuinaanleg, hovenier, bestrating, tuin ontwerp, tuin onderhoud, hoveniers rotterdam, een tuin op maat

Tuin ontwerptekening

‘Een goede voorbereiding is het halve werk’. Dat is een uitspraak waar wij ons helemaal in kunnen vinden. Daarom is het van belang om vooraf goed de wensen op een rijtje te zetten. We hanteren een logische werkwijze bij tuinontwerp en tuinaanleg.

Om inspiratie op te doen vindt u hier enkele tuinontwerp voorbeelden. U ontwerpt graag zelf uw tuin. Toch wilt u profiteren van de kennis en ervaring van Michiel van Leeuwen. Kijk dan eens bij Samen met… de ontwerpspecialist.