Onderhoudsvrije tuinen


 

Onderhoudsvrije tuinen

 

Onderhoudsvrije tuinen, Moderne tuinen, Bedrijfstuinen , BTW-verlaging voor tuinen, Bloeitijd vergelijkbaar met vroeger. Herfstkleuren, Bewust van uw tuin, Tuin tips, samen met de tuin onderhoud specialist, Tuin onderhoudsplan, Tuinabonnement, Tuinonderhoudpakket , Tuinonderhoud planning, Samen met de aanleg specialist, Tuin renovatie, Aanleg kosten, Werkwijze bij tuinaanleg, samen met de ontwerper, tuin ontwerptekening Inventarisatie, Zekerheid en Vertrouwen, Kosten, Visie en Verantwoordelijkheid, kennismakingsgesprek, Tuin innovatie, Beplanting, Tuinadvies, tuinonderhoud, tuinaanleg, hovenier, bestrating, tuin ontwerp, tuin onderhoud, hoveniers rotterdam, een tuin op maat

 

Iedereen is druk, druk, druk. Dus logisch dat bijna iedereen gecharmeerd is van een onderhoudsvrije tuin. Heerlijk relaxen in de tuin bij mooi weer. En zeker niet met het idee dat er nog geschoffelt moet worden.

Al snel denken we aan grote terassen en liefst super weinig groen. Als er al wat planten mogen komen, het liefts in een pot. Maar helaas…zie al dat alg maar eens van je mooie tegels te krijgen en als dat weg is moet je toch regelmatig vegen. Planten in potten zijn prachtig…maar als het warm weer is willen die potplanten wel graag 2 keer per dag water.

Kortom wij noemen het liever een onderhoudsvriendelijke tuin. In zo’n onderhoudsvriendelijke tuin passen prima bloeiende planten. Maak mooie grote vakken met bodembedekkende beplanting. Vakken met kruiden zoals peterselie, laurier en bieslook zijn ook altijd leuk en zeker als u ook van koken houdt! Wanneer de vakken mooi vol gegroeid zijn, krijgt onkruid geen kans. Soms is dit één of twee jaar geduld hebben, en dus iets meer werk, maar daarna heb je er jarenlang plezier van.

Spreekt u dit aan? Onze adviseur heeft nog veel meer tips.
Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.